Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN
Gepubliceerd op 23 november 2018

Laat dat papier maar varen. Ik zet een stap naar digitaal

Veel zaken regelt u tegenwoordig online. Waarom uw pensioenzaken niet? Daarom ontwikkelden wij Mijn Koopvaardij. Uw eigen beveiligde omgeving met uw persoonlijke pensioensituatie bij Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij. U vindt er ook een vernieuwde pensioenplanner en u kunt meteen een eerste stap naar digitale post zetten.

Geef uw e-mailadres door in Mijn Koopvaardij 
In Mijn Koopvaardij kunt u gemakkelijk aangeven dat u post (in de toekomst) digitaal wilt ontvangen. Dit doet u door in te loggen met uw DigiD mét sms-controle, uw e-mailadres in te vullen en bij ‘Hoe ontvang ik mijn post?’ uw keuze aan te geven.

Is uw e-mailadres al bekend bij ons? Registreer u dan toch in Mijn Koopvaardij
Wij sturen al pensioennieuws per e-mail. Heeft u zich aangemeld voor deze digitale pensioeninformatie via onze website? Of ontvangt u misschien ons Uniform Pensioenoverzicht digitaal in de Berichtenbox van MijnOverheid? Dan vragen wij u om toch uw e-mailadres te registreren in Mijn Koopvaardij. En daar uw postkeuze aan te geven. Op die manier heeft u in de toekomst al uw persoonlijke pensioeninformatie op één plek. Ook ontvangt u dan een melding per e-mail zodra er digitale post voor u klaarstaat in Mijn Koopvaardij.

Steeds meer digitaal
De uitbreiding van Mijn Koopvaardij en onze digitale communicatie gaat stap voor stap. Kiest u alvast voor digitaal? Dan ontvangt u in de toekomst steeds meer post digitaal. U zult daarom komende tijd ook nog post op papier ontvangen. 

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen
Uw ervaringen met Mijn Koopvaardij zijn belangrijk voor onze uitbreidingen in de toekomst. U kunt dit met ons delen via het contactformulier in Mijn Koopvaardij. Hiermee kunnen we onze digitale dienstverlening verder ontwikkelen.

Ga naar Mijn Koopvaardij

Let op: Woont u in het buitenland en u heeft al DigiD, maar zónder de controle sms of app? Dan moet u een nieuwe DigiD aanvragen, met extra controle via sms of met de app. Hier leest u wat u moet doen.