Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN
Gepubliceerd op 01 november 2022

Later goed geregeld? Check het nu!

Op 1, 2 en 3 november vindt de 12e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Bent u benieuwd of u actie moet ondernemen om ervoor te zorgen dat u er op uw oude dag ook goed bij zit? Zet dan nu de eerste stap!

Heeft u later goed geregeld? Check het met de pensioentest

Heeft u later goed geregeld? Check nu in 2 minuten of u goed op weg bent naar uw pensioen. Doe de pensioentest op www.pensioen3daagse.nl/latergoedgeregeld voor meer inzicht in uw pensioen. U krijgt handige tips die bij uw persoonlijke situatie horen en de tip om uw pensioenbedrag te checken op mijnpensioenoverzicht.nl of in de Pensioenchecker App.

Verandert er iets in uw leven? Check dan ook uw pensioen

Pensioen lijkt voor veel mensen vaak ver weg. Toch is uw pensioen dichterbij dan u denkt. Misschien heeft u net een nieuwe baan? Of gaat u binnenkort samenwonen of trouwen? Deze belangrijke momenten kunnen direct gevolgen hebben voor uw pensioen. Wees er dus snel bij! Natuurlijk zijn er ook andere momenten in uw leven wanneer u mogelijk actie moet ondernemen. Pensioen is door uw hele leven heen actueel. Kijk daarom op www.pensioen3daagse.nl/levensgebeurtenissen. Hier ziet u precies welke momenten dit zijn! Ook vindt u hier meer informatie en nuttige tips.

Heeft u vragen over uw pensioen? Check onze tips

Heeft u vragen over uw pensioen? Of komt u er zelf niet helemaal uit? Met de volgende vijf tips helpen wij u graag verder!

  • Kijk op Uw situatie voor meer informatie.
  • Vraag een familielid, vriend of buurtgenoot om hulp. Twee weten meer dan één.
  • Stel uw vraag aan een vrijwilliger in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het wijkteam of een vrijwilliger van de thuisadministratie.
  • Ga naar www.pensioen3daagse.nl/vragen en stel uw vraag tijdens de Pensioen3daagse gratis online aan een professional. Hier vindt u ook de meest gestelde vragen over pensioen.
  • Zoek via www.pensioen3daagse.nl/gesprek bij u in de buurt een onafhankelijk pensioenadviseur die is aangesloten bij Adfiz en maak tijdens de Pensioen3daagse gratis een eerste afspraak voor pensioenadvies.

Meer weten over de Pensioen3daagse? Kijk op www.pensioen3daagse.nl.