Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
Gepubliceerd op 20 mei 2019

Met DigiD veilig uw pensioenoverzicht 2019 bekijken op Mijn Koopvaardij

Belangrijke pensioendocumenten vindt u steeds vaker digitaal in Mijn Koopvaardij. Zo ook het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2019. U ontvangt dit overzicht binnenkort als u in 2018 bij ons pensioen opbouwde.

Inloggen met DigiD is uitgebreid
Om in te loggen op Mijn Koopvaardij en uw documenten te bekijken, heeft u DigiD met sms-controle of de DigiD app nodig. Inloggen is dan veiliger. We voldoen hiermee aan de voorwaarden van de overheid.

DigiD met sms-controle of app aanvragen
Heeft u nog geen DigiD met controle sms of de DigiD app? Dan kunt u dit regelen via www.digid.nl. Als u sms-controle aanvraagt, ontvangt u binnen 3 tot 5 werkdagen een activatiecode.

Let op: Woont u in het buitenland?

  • Woont u in het buitenland en u heeft al DigiD, maar zónder de controle sms of app? U moet dan een nieuwe DigiD aanvragen, met extra controle via sms of met de app.
  • Woont u in het buitenland en heeft u geen (mogelijkheid tot) DigiD? U kunt dan helaas nog geen gebruik maken van Mijn Koopvaardij. U ontvangt uw documenten per post. Wilt u pensioenberekeningen laten maken? Neem dan contact op met onze Servicedesk.