Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
Gepubliceerd op 06 november 2023

Wat kunt u nú doen voor uw pensioen?

Op 7, 8 en 9 november vindt de 13e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Benieuwd of u actie moet ondernemen om ervoor te zorgen dat u er later goed bij zit? Zet dan nu de eerste stap!

Check het nu

De pensioenwereld is volop in beweging. Dit roept vragen op, u wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u het later goed geregeld hebt. Op www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse/check-het-nu staat een test voor u klaar. Check meteen wat u nú alvast kunt doen voor uw pensioen!

Nieuwe fase in uw leven?

Uw pensioen lijkt misschien nog ver weg, maar veranderingen in uw dagelijkse leven hebben nu al invloed op uw pensioen. Misschien heeft u net een nieuwe baan? Of gaat u binnenkort samenwonen of trouwen? Deze belangrijke momenten kunnen direct gevolgen hebben voor uw pensioen. Wees er dus snel bij! Op www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse/check-je-pensioen ziet u waar u aan moet denken en wat u nu alvast kunt doen bij de verschillende levensgebeurtenissen.

Onze tips

  • Ook op onze website kunt u zien wat u moet doen bij veranderingen in uw leven. Kijk op Verandert er iets in uw situatie? voor meer informatie. Of bekijk onze infographic Pensioenacties.
  • Benieuwd naar uw pensioenbedrag? Kijk op www.mijnpensioenoverzicht.nl of in de Pensioenchecker App.
  • U hoeft het niet alleen te doen! Vraag een familielid, vriend of een vrijwilliger in de buurt om hulp. Zoek via www.pensioen3daagse.nl/gesprek bij u in de buurt een onafhankelijk pensioenadviseur die is aangesloten bij Adfiz en maak tijdens de Pensioen3daagse gratis een eerste afspraak voor pensioenadvies.
  • Ga naar www.pensioen3daagse.nl/vragen voor de meestgestelde vragen over pensioen.

Meer weten over de Pensioen3daagse? Kijk op www.pensioen3daagse.nl.