Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN
Gepubliceerd op 12 april 2021

Wij horen graag uw mening over ons!

Update 11 juni 2021: het onderzoek is inmiddels gesloten. Wij danken u voor uw deelname.

Wij willen graag weten hoe u denkt over Bpf Koopvaardij en onze communicatie. Zo kunnen wij onze dienstverlening voor u verbeteren. Wij nodigen daarom alle zeevarenden en 5.000 pensioengerechtigden uit om deel te nemen aan ons online imago- en klanttevredenheidsonderzoek. Hierin stellen wij ook een aantal vragen over maatschappelijk verantwoord beleggen. Onder alle respondenten verloten we 10 bol.com cadeaukaarten van € 25.

Bent u uitgenodigd voor het onderzoek? Dan ontvangt een e-mail of brief voor deelname
Is uw e-mailadres bij ons bekend, dan ontvangt u 12 april 2021 een e-mail om deel te nemen aan het onderzoek. Beschikken wij niet over uw e-mailadres, dan ontvangt u rond 15 april 2021 een brief. In de brief of e-mail vindt u een link naar het onderzoek en een inlogcode. (Let op: niet alle pensioengerechtigden ontvangen een uitnodiging.)

Geen uitnodiging ontvangen, wel meedoen?
Heeft u geen brief of e-mail ontvangen, maar wilt u wel meedoen met het onderzoek? Dat kan via deze link (het onderzoek is inmiddels gesloten). U kunt de vragenlijst tot en met 16 mei 2021 invullen. Deelname duurt circa 10 tot 15 minuten.

De vragenlijst is alleen online beschikbaar.

Wij denken uiteraard aan uw privacy
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Kien. De ingevulde vragenlijst wordt vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.

De resultaten van het onderzoek maken we bekend op onze website.

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.