Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN
Gepubliceerd op 08 september 2020

Vernieuwd magazine, nu ook online!

Ons jaarlijkse magazine voor onze deelnemers en pensioengerechtigden 'PensioenKompas' is vernieuwd en heet vanaf nu 'Op Koers'. Een eigentijds magazine met nieuwe invalshoeken, waarin de scheepvaart(cultuur) centraal staat en (oud-)zeevarenden aan het woord komen. Ook nieuw is de online-editie. Goedkoper en beter voor het milieu!

Kies voor online en maak kans op een rondleiding in het Scheepvaarthuis
Als u zich vóór 12 oktober 2020 aanmeldt als online-lezer, maakt u kans op een zondagmiddagrondleiding voor twee personen door het Amsterdamse Scheepvaarthuis. Ga naar Mijn Koopvaardij (inloggen met DigiD of eIDAS) en geef uw keuze voor het magazine aan bij 'Hoe ontvang ik mijn post?'. U kunt daar ook meteen doorgeven of u uw pensioenpost digitaal wilt ontvangen, als u dit nog niet gedaan heeft.

Bij de volgende editie ontvangt u een e-mail als Op Koers online beschikbaar is. U krijgt dan geen gedrukte versie meer.

Bekijk de online editie van Op Koers


Geef uw mening

We zijn benieuwd naar uw mening over het vernieuwde magazine. Hiermee kunnen wij het blad beter afstemmen op de wensen van de lezer. U kunt hier uw reactie geven.

Aan het woord in de volgende editie?
Wij geven u graag het woord in Op Koers. Denk bijvoorbeeld aan interviews over het leven aan boord, uw persoonlijke pensioenkoers of de rubriek Welkom thuis. Wilt u benaderd worden voor de volgende editie? Dan horen we graag van u. U kunt uw gegevens achterlaten via onze Servicedesk.