Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A

Wij verbeteren ons administratiesysteem en Mijn Koopvaardij. Wijzigingen doorgeven of een pensioen aanvragen is nu niet mogelijk. Begin januari 2024 kunt u weer wijzigingen doorgeven.

NL EN
Gepubliceerd op 13 september 2018

Geef uw mening over Bpf Koopvaardij

Doet u mee aan ons klanttevredenheidsonderzoek? Uw ervaringen zijn belangrijk om onze dienstverlening verder te verbeteren. U heeft tenslotte het beste zicht op wat goed gaat en wat beter kan. Wij horen daarom graag uw mening. Onder alle respondenten verloten we 10 bol.com cadeaukaarten van € 25.

Doe mee met de inlogcode uit uw brief
Zo’n 5.000 pensioengerechtigden en 5.500 actieve deelnemers hebben in september een brief van ons ontvangen om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Via www.kienvragenlijst.nl/bpfkoopvaardij vult u de digitale vragenlijst in circa tien minuten anoniem in. Inloggen kan met de persoonlijke code uit de brief. Door in te loggen heeft u ook de mogelijkheid de vragenlijst te onderbreken en op een later moment verder af te ronden.

Geen brief ontvangen, wel meedoen?
Bouwt u pensioen op bij Bpf Koopvaardij of ontvangt u pensioen van ons? Ook dan bent u van harte uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek. Dit kan anoniem via www.kienvragenlijst.nl/koopvaardij

U kunt deelnemen tot en met uiterlijk 25 oktober 2018. Na afronding van ons onderzoek informeren wij u op onze website over de uitkomsten.